Trailer Dragon's Child - Global Dance Festival
329
post-template-default,single,single-post,postid-329,single-format-standard,qode-core-1.2.1,tribe-no-js,page-template-suprema-child,suprema child-child-ver-1.0.1,suprema-ver-2.2,qodef-smooth-scroll,,qodef-smooth-page-transitions,qodef-blog-installed,qodef-header-standard,qodef-fixed-on-scroll,qodef-default-mobile-header,qodef-sticky-up-mobile-header,qodef-dropdown-default,qodef-header-style-on-scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-844
 

Trailer Dragon’s Child

Dragon's Child

Trailer Dragon’s Child

Dragon’s Child is de eigen danstheaterproductie van de WereldDansWerkPlaats in samenwerking met choreograaf Cunsong Xu. Het gaat over verschillende Chinese generaties in Nederland. Dans, theater, martial arts, live muziek en zowel amateurs als professionals komen allen samen op het podium. De in China geboren danser en choreograaf Cunsong Xu, heeft zowel de dansacademie in China gevolgd als Codarts in Rotterdam. Xu is op dit moment artistiek leider en choreograaf bij het dansgezelschap Groundbreakers.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.