Workshops - Global Dance Festival
22
page-template-default,page,page-id-22,qode-core-1.2.1,tribe-no-js,page-template-suprema-child,suprema child-child-ver-1.0.1,suprema-ver-2.2,qodef-smooth-scroll,,qodef-smooth-page-transitions,qodef-blog-installed,qodef-header-standard,qodef-fixed-on-scroll,qodef-default-mobile-header,qodef-sticky-up-mobile-header,qodef-dropdown-default,qodef-header-style-on-scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-844

Global Dance Workshops

Wil jij graag meedoen aan een dansworkshop? Tijdens Global Dance Festival zijn er veel leuke workshops waar je je voor in kan schrijven! Koop nu je tickets, want er is maar een beperkt aantal plaats. op=op!

Vrijdag 4 november

Leer en dans een fragment uit van Kalpanarts: True Life!

Tijdens deze workshop introduceert een professionele danser van Kalpanarts enkele basis elementen van de meest bekende Indiase klassieke dansvorm Bharatanatyam. Handgebaren, expressie met de ogen en ritmisch voetenwerk zijn elementen waar Indiase klassieke dansstijlen bekend om staan.

Zaterdag 5 november

Kom vanuit je eigen dansstijl tot nieuwe bewegingen

In de workshop ga je aan de slag om vanuit het dansvocabulaire van jouw eigen dansstijl tot nieuwe bewegingen te komen. Indu deelt in deze workshop graag de visie van Kalpanarts. De workshop is voor gevorderde dansers van alle Global stijlen.

Een mix van flamenco en moderne dans

In deze workshop gaan we werken vanuit de basisprincipes van zowel flamenco als moderne dans en laten deze in elkaar overvloeien. Adem diep in en laat je inspireren…

De expressie in de Indiase dans

In deze workshop kom je meer te weten over deze handgebaren (mudra’s) en expressie (abhinaya) en ga je zelf samen met Indu hiermee aan de slag. Je leert stukje van de expressie uit de Indiase dans in de vorm van een gebed (shlokam). De workshop is toegankelijk voor alle niveaus en stijlen.