Voorstellingen - Global Dance Festival
737
page-template-default,page,page-id-737,qode-core-1.2.1,tribe-no-js,page-template-suprema-child,suprema child-child-ver-1.0.1,suprema-ver-2.2,qodef-smooth-scroll,,qodef-smooth-page-transitions,qodef-blog-installed,qodef-header-standard,qodef-fixed-on-scroll,qodef-default-mobile-header,qodef-sticky-up-mobile-header,qodef-dropdown-default,qodef-header-style-on-scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-844

Global Dance Voorstellingen

Tijdens Global Dance Festival worden er originele ‘globale’ dansstijlen vanuit de hele wereld naar Den Haag gebracht. Maak het mee, laat je inspireren! Koop nu je tickets en geniet van de indrukwekkende voorstellingen!

Vrijdag 4 november

Kalpanarts: True Life – Een muzikale dansvoorstelling over de dood en de viering van het leven.

In True Life onderzoekt Kalpanarts de relatie tot het leven en de dood. Hindoe verzen, God Shiva en Indiase filosofie zijn inspiratiebronnen. Ook zullen rituelen rondom de dood en de doden voorbijkomen.

INSPIRO – Hedendaagse flamenco over adem als motor

Adem is de motor van beweging, in welke dansvorm dan ook. Door ademhaling ontstaat er energie die vertaald wordt in beweging. Ademhaling staat centraal bij moderne dans, maar bewust gebruik hiervan is ook bij Flamenco essentieel.

Zaterdag 5 november

East Meets West – Javaanse, Indiase en moderne dans met een Turkse twist

Work Line – Work in progress | Rutkay Özpinar zoekt de essentie van de (geconditioneerde) mens L’Histoire | Indiase dans op de tonen van Stravinsky | Monsoon en Orkest Morgenstond Javanese roots | Dialogue between dance & cello | Rahmida Dewi Patmawati en Alfian Emir Adytia

Zondag 6 november

My Religion Doesn’t define me – Een kwetsbare en krachtige contemporary en hip hop choreografie

In My Religion Doesn’t Define Me ga je mee in de zoektocht van Afra en Senna waarin ze hun plek binnen de maatschappij proberen te vinden. Je ontdekt de moeilijkheden waar zij tegenaan lopen in de samenleving van nu.