Repetities Dragon's Child - Global Dance Festival
200
post-template-default,single,single-post,postid-200,single-format-standard,qode-core-1.2.1,tribe-no-js,page-template-suprema-child,suprema child-child-ver-1.0.1,suprema-ver-2.2,qodef-smooth-scroll,,qodef-smooth-page-transitions,qodef-blog-installed,qodef-header-standard,qodef-fixed-on-scroll,qodef-default-mobile-header,qodef-sticky-up-mobile-header,qodef-dropdown-default,qodef-header-style-on-scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-844
 

Repetities Dragon’s Child

Repetitie Dragon's Child

Repetities Dragon’s Child

De repetities voor de dans-theaterproductie Dragon’s Child zijn in volle gang. Dit weekend is weer goed gerepeteerd onder leiding van choreograaf Cunsong Xu. De première van dit stuk over de verschillende Chinese generaties in Nederland is te zien op zaterdag 2 november tijdens het Global Dance Festival in theater De Nieuwe Regentes.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.