Line-up Global Dance Talents - Global Dance Festival
117
post-template-default,single,single-post,postid-117,single-format-standard,qode-core-1.2.1,tribe-no-js,page-template-suprema-child,suprema child-child-ver-1.0.1,suprema-ver-2.2,qodef-smooth-scroll,,qodef-smooth-page-transitions,qodef-blog-installed,qodef-header-standard,qodef-fixed-on-scroll,qodef-default-mobile-header,qodef-sticky-up-mobile-header,qodef-dropdown-default,qodef-header-style-on-scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-844
 

Line-up Global Dance Talents

Liz-Dans-Workshop-Flamenco-Dans

Line-up Global Dance Talents

Op vrijdagavond 1 november in theater De Nieuwe Regentes: Global Dance Talents. Uit meerdere video inzendingen hebben wij 8 dansgroepen geselecteerd. Al deze groepen krijgen voorafgaand aan hun optreden een coachingstraject van Werelddanswerkplaats, zodat zij kunnen knallen op 1 november!

De line-up:
Kuwung-Kuwung – Javaanse dans

Kismet – Oriëntaalse Buikdans Showteam

Kilkenny School of Irish Dancing,The Netherlands – Ierse dans

Guus en Pascale de Mari – Folklore en hedendaags

Flamenco Liz Dans – Flamenco stijl: Soleá

Ekaterina Abrosimova – Zigeuner dans uit Hongarije

Beyond Bharata Natyam – Klassieke dansstijl uit Zuid-India/fusion

Chinese danseressen Rotterdam – Chinese folklore


Foto: Liz Dans, fotograaf: Sjoerd vd Hucht

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.