Foto's Global Dance Festival 2019 | vrijdag 1 november - Global Dance Festival
358
post-template-default,single,single-post,postid-358,single-format-standard,qode-core-1.2.1,tribe-no-js,page-template-suprema-child,suprema child-child-ver-1.0.1,suprema-ver-2.2,qodef-smooth-scroll,,qodef-smooth-page-transitions,qodef-blog-installed,qodef-header-standard,qodef-fixed-on-scroll,qodef-default-mobile-header,qodef-sticky-up-mobile-header,qodef-dropdown-default,qodef-header-style-on-scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-844
 

Foto’s Global Dance Festival 2019 | vrijdag 1 november

Global Dance Talents

Foto’s Global Dance Festival 2019 | vrijdag 1 november

Vrijdag 1 november 2019 stonden Global Dance Talents uit alle windstreken centraal tijdens het Global Dance Festival. Verschillende dansgroepen lieten hun beste choreografieën in verschillende wereldse stijlen zien. Het was een kleurrijke, inspirerende en energieke avond!

Met dank aan: Kuwung-Kuwung | Kismet | Kilkenny School of Irish Dance | Guus en Pascale de Mari | Flamenco Lizdans | Ekaterina Abrosimova | Beyond Bharata Natyam | Chinese danseressen Rotterdam

Fotograaf: De Schaapjesfabriek

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.